Backsälen ikea

BACKSÄLEN 3-sitssoffa, Blekinge vit – IKEA

BACKSÄLEN Stomme, 3-sitssoffa. 3 200:-Pris 3200:- 2 560:- exkl. moms. (0). Delbetala fr. 274:-/mån (12 mån; totalbelopp 3 280:-; eff. ränta 4,65%) med Ikano …

BACKSÄLEN 3-sitssoffa, Blekinge vit Den här soffan är vilsam för både öga och kropp. Designen är välkomnande, den djupa sitsen och de höga rygg- och armstöden omsluter dig – och det är dessutom superenkelt att ta av klädseln och tvätta. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

BACKSÄLEN serie – IKEA

BACKSÄLEN serie – IKEA

BACKSÄLEN serie

BACKSÄLEN 2-sitssoffa, Katorp natur – IKEA

BACKSÄLEN 2-sitssoffa, Katorp natur Den här soffan är vilsam för både öga och kropp. Designen är välkomnande, den djupa sitsen och de höga rygg- och armstöden omsluter dig – och det är dessutom superenkelt att ta av klädseln och tvätta. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

BACKSÄLEN 1,5-sits fåtölj, Katorp natur – IKEA

BACKSÄLEN 1,5-sits fåtölj, Katorp natur Den här fåtöljen är vilsam för både öga och kropp. Designen är välkomnande, den djupa sitsen och de höga rygg- och armstöden omsluter dig – och det är dessutom superenkelt att ta av klädseln och tvätta. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

BACKSÄLEN 3-sitssoffa, Katorp natur – IKEA

BACKSÄLEN 3-sitssoffa, Katorp natur Den här soffan är vilsam för både öga och kropp. Designen är välkomnande, den djupa sitsen och de höga rygg- och armstöden omsluter dig – och det är dessutom superenkelt att ta av klädseln och tvätta. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

BACKSÄLEN 2-sitssoffa, Blekinge vit – IKEA

BACKSÄLEN 2-sitssoffa, Blekinge vit Den här soffan är vilsam för både öga och kropp. Designen är välkomnande, den djupa sitsen och de höga rygg- och armstöden omsluter dig – och det är dessutom superenkelt att ta av klädseln och tvätta. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

BACKSÄLEN 1,5-sits fåtölj, Blekinge vit – IKEA

BACKSÄLEN 1,5-sits fåtölj, Blekinge vit Den här fåtöljen är vilsam för både öga och kropp. Designen är välkomnande, den djupa sitsen och de höga rygg- och armstöden omsluter dig – och det är dessutom superenkelt att ta av klädseln och tvätta. 10 års garanti. Läs om villkoren i garantibroschyren.

BACKSÄLEN Klädsel till 3-sitssoffa, Katorp natur – IKEA

BACKSÄLEN Klädsel till 3-sitssoffa, Katorp natur Den här klädseln är tillverkad av ett bomulls- och lintyg med slät yta och ett naturligt utseende i en neutral färg. Klädseln är lätt att hålla ren eftersom den är avtagbar och kan tvättas i maskin.

BACKSÄLEN Stomme, 3-sitssoffa – IKEA

BACKSÄLEN Stomme, 3-sitssoffa

Keywords: backsälen ikea, ikea backsälen, backsälen soffa ikea