Hög vas golv ikea

Glasvaser & höga vaser online – IKEA

Glasvaser & höga vaser online – IKEA

En hög cylindervas passar perfekt för en ensam, fin blomma eller ett dekorativt gräs. En rund vas passar till en kompakt, bullig bukett som till exempel …

Våra glasvaser är perfekt för det moderna hemmet. Välkommen att utforska vårt sortiment av glasvaser och höga vaser i många olika storlekar och stilar.

Skålar, fat & vaser för en gladare vardag – IKEA

Skålar, fat & vaser för en gladare vardag – IKEA

Här hittar du våra vackra skålar, fat och vaser. En strategiskt utplacerad golvvas eller stora fat med säsongens frukter kan till exempel göra ett helt rum!

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 65 cm – IKEA

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 65 cm. Den stora vasen är munblåst av en skicklig glasblåsare som under många år utvecklat konsten att skapa fulländade glasprodukter. Storleken ger vasen karaktär och gör den till ett spännande blickfång hemma.

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 45 cm – IKEA

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 45 cm. Den stora vasen är munblåst av en skicklig glasblåsare som under många år utvecklat konsten att skapa fulländade glasprodukter. Storleken ger vasen karaktär och gör den till ett spännande blickfång hemma.

CYLINDER Vas, klarglas, 68 cm – IKEA

CYLINDER Vas, klarglas – IKEA

CYLINDER Vas, klarglas. Den stora vasen är munblåst av en skicklig glasblåsare som under många år utvecklat konsten att skapa fulländade glasprodukter. Storleken ger vasen karaktär och gör den till ett spännande blickfång hemma.

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 15 cm – IKEA

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 15 cm. Du kan enkelt göra ett vackert arrangemang med bara en blomma eller en kvist eftersom öppningen på vasen är liten.

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 18 cm – IKEA

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 18 cm. Vasen är perfekt för tulpaner och andra blommor med korta stjälkar.

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 30 cm – IKEA

BERÄKNA Vas, klarglas, Höjd: 30 cm. Vasen är perfekt för blommor med långa stjälkar.

FRAMPRESSA Vas, klarglas, 40 cm – IKEA

FRAMPRESSA Vas, klarglas – IKEA

FRAMPRESSA Vas, klarglas. Vasen är perfekt för blommor med långa stjälkar. Munblåst; varje vas är formad av en skicklig hantverkare.

Keywords: hög vas golv ikea, golvvas ikea, sticklingsvas ikea, ikea vas glas