Ikea stråla

STRÅLA LED bordsdekoration, hus/set om 2 batteridriven

STRÅLA LED bordsdekoration, hus/set om 2 batteridriven – IKEA

STRÅLA LED bordsdekoration, hus/set om 2 batteridriven Så snart du kompletterat den här bordsdekorationen med en LED ljuskälla strålar ett mjukt ljus ut från husets alla fönster och sprider sig upp genom det öppna taket. Visst ser det inbjudande ut?

STRÅLA Bordslampfot, vit – IKEA

STRÅLA Bordslampfot, vit Den här höga lampfoten står stadigt och är perfekt att kombinera med någon av våra dekorativa lampskärmar i serien STRÅLA för att skapa en mysig stämning som känns varm och inbjudande. Lampan står stadigt eftersom det sitter en tyngd inuti lampfoten.

STRÅLA LED bordsdekoration, landskap/by – IKEA

STRÅLA LED bordsdekoration, landskap/by Så snart du tänder den här LED bordslampan sprids ett varmt ljus som lyser upp skärmens dekorativa landskap. Kanske något för soffbordet, köksfönstret eller byrån i hallen? Sprider ett mjukt ljus som skapar en mysig stämning i rummet.

STRÅLA Lampskärm, spets vit, 70 cm – IKEA

STRÅLA LED ljusslinga med 30 ljus, batteridriven get – IKEA

STRÅLA LED ljusslinga med 30 ljus, batteridriven get Med sina 30 små lysande julbockar sprider den här batteridrivna LED ljusslingan ett mysigt ljus som får ditt hem att kännas varmt och inbjudande. Enkel att matcha med annat i vårt sortiment. Perfekt för att skapa helgstämning i ditt hem.

STRÅLA Sladdställ, vit, 4 m – IKEA

STRÅLA Sladdställ, vit, 4 m Det här upphänget kan du använda antingen med en dekorativ ljuskälla eller kombinera med en lampskärm. Oavsett vilket får du en personlig lampa med textilsladd och ett modernt uttryck.

STRÅLA LED bordsdekoration, stjärna/batteridriven, 20 cm

STRÅLA LED bordsdekoration, stjärna/batteridriven, 20 cm – IKEA

STRÅLA LED bordsdekoration, stjärna/batteridriven, 20 cm Som ett magiskt paket som fylls av ljus så snart du tänder lampan. Perfekt att ha på byrån eller soffbordet för att bygga upp den där speciella känslan inför alla festligheter som väntar.

STRÅLA LED ljusslinga med 40 ljus, batteridriven – IKEA

STRÅLA LED ljusslinga med 40 ljus, batteridriven Med sina 40 små färgglada dioder sprider den här batteridrivna LED ljusslingan ett mysigt ljus som får ditt hem att kännas varmt och inbjudande. Perfekt att hänga i granen eller lägga på ditt dukade bord.

STRÅLA LED ljusslinga med 40 ljus, batteridriven löv/vit

STRÅLA LED ljusslinga med 40 ljus, batteridriven löv/vit – IKEA

STRÅLA LED ljusslinga med 40 ljus, batteridriven löv/vit Med sina små dioder och vita blad sprider den här batteridrivna LED ljusslingan ett mysigt ljus som får ditt middagsbord och hem att stråla. Lätt att placera var du vill eftersom den är batteridriven och inte behöver anslutas till elnätet.

Keywords: ikea stråla