Behagliga och vackra rum utan eko

Vad sägs om ett vackert och tyst rum? Ett rum där det inte existerar något eko. Vore inte det rena rama drömmen?

Ta fram din kreativitet och bygg dina drömmars rum

Nöj dig inte med en dröm – gör verklighet av den! Nu kan du få vackra väggpaneler som dämpar ljud oerhört effektivt. Det här är panelerna som ser till att du kan skapa ett alldeles fantastiskt rum som präglas av den stilrena nordiska designen. Det finns ingen hejd på hur vackert du kan smycka rummet med panelen – här är det endast fantasin som sätter gränser. Låt dig gärna inspireras av de härliga bilderna och filmerna på hemsidan som garanterat kommer att ge dig många idéer. Visst är det den absolut ultimata kombinationen när funktion möter estetik och blir till en fullträff?

När design möter naturen – en hyllning till livets underverk
Panelerna finns inte bara i trä. Du kan även få in en härlig naturkänsla i ditt hem med hjälp av mosspaneler. Jo, det är sant! Den här panelen kommer garanterat att liva upp vilket rum som helst med vibbar från en uråldrig skog. Mosspanelerna är tillverkade av 100 procent naturlig mossa. Ett stycke ren konst som lär påminna dig om var dina rötter kommer ifrån. Mosspanelen är ett härligt inslag som med största säkerhet lär få många uppskattande blickar på sig. Blanda dem gärna med väggpanelen i trä för att ge ditt hem ett riktigt personligt intryck. Eller så kanske du väljer en vägg av mossa bakom sängen? Ja, här är det endast fantasin som sätter gränser! Utmana din kreativitet och forma ditt högt personliga hem som dessutom, med dessa paneler, kommer att få en oerhört behaglig atmosfär utan störande eko.

Den rofyllda Japandistilen

Du har väl hört om den uppmärksammade och omtyckte inredningsstilen Japandi? Den otroligt härliga stilen där japansk minimalism möter den skandinaviska enkelheten. Det är en ren fröjd att vistas i dessa rum som är så behagliga. Här rinner stressen av en och det finns utrymme för återhämtning och att tanka energi. En viktig del i Japandistilen är faktiskt väggpanelen. Den ger karaktär till ett rum och ramar in det. Japandistilen hyllar funktionalitet och enkelhet. Färgerna i den här inredningsstilen är neutrala och mjuka. Vitt, beige, jordnära toner och skira pasteller står högt i kurs och skapar själva färggrunden i Japandi. Lägg gärna till några levande växter också – då är du i hamn vad beträffar Japandi!